"Nu faceţi ca mine... Aveţi grijă de mintea şi sufletul vostru". Mesajul postat de Ana Morodan, după ce a ieșit din arest

"Nu faceţi ca mine... Aveţi grijă de mintea şi sufletul vostru". Mesajul postat de Ana Morodan, după ce a ieșit din arest

După ce a stat 24 de ore în arest, Ana Morodan a fost plasată de instanță sub control judiciar pentru 60 de zile. Aceasta a transmis un mesaj pe Instagram către cei care o urmăresc.

"Pentru copiii şi tinerii care mă urmăresc şi care visează să fie şi ei influenceri. Nu faceţi ca mine. Să nu va credeţi mai puternici decât viaţa, să nu va lăsaţi seduşi de celebritate şi să riscaţi totul pentru asta. Să nu vă faceţi că zâmbiţi şi că sunteţi fericiţi când nu mai e niciun pic de soare în viaţa voastră. Nu merită. Pentru toţi ceilalţi, am greşit, îmi pare rău că v-am dezamăgit şi sunt recunoscătoare că n-am făcut şi mai mult rău", a scris Ana Morodan pe Instagram, joi dimineața, după ce a fost eliberată din arestul Poliției.

Renumita vloggeriță a fost reţinută, miercuri, de poliţişti, pentru 24 de ore, după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, Ana Morondan a fost plasată sub control judiciar, timp de 60 de zile.

"Am vrut doar să fiu o fată iubită şi fericită. Acum mi-aş dori să fie posibilă o lume că într-o poveste pe care am auzit-o odată într-o comunitate din Africa, când un om greşeşte, tot satul vine şi îl mângâie şi îl îmbrăţişează. Ei cred că toţi suntem buni şi avem nevoie mai mult că oricând de înţelegere şi dragoste umană, atunci când greşim. Fiind blânzi cu cel care a greşit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveţi grijă de mintea şi sufletul vostru", a mai transmis Ana Morodan.

Comenteaza