Nu se vor trage clopotele pentru tânăra care şi-a luat viaţa în Cluj-Napoca. Maria era fiica unui preot din Maramureş

Nu se vor trage clopotele pentru tânăra care şi-a luat viaţa în Cluj-Napoca. Maria era fiica unui preot din Maramureş

Tânăra de 18 ani care şi-a luat viaţa aruncându-se de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca, cartierul Zorilor este fata preotului Tomoiagă din Moisei, care slujește la biserica din centrul comunei maramureşene.   

Familia preotului trece prin momente grele în aceste zile după ce fiica lor Maria s-a sinucis în Cluj-Napoca, cu atât mai mult cu cât oficialii Episcopiei Maramureșului și Sătmarului au declarat, pentru ziarmm.ro, că slujba înmormantării se va face direct în cimitir și nu în biserică.

Nu se vor trage clopotele, respectiv nu se va băga mortul în biserică, obicei care există în unele zone ale țării. „Va fi o slujbă mult mai scurtă. Se respectă doar rânduială care se face în astfel de cazuri. Ori rânduiala e clară. Se respectă canoanele bisericești”, au precizat oficialii Episcopiei.

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe adresate familiei, dar şi speculaţii cu privire la motivele care ar fi împins-o pe tânără la suicid. 

Maria a lăsat chiar ea pe Instagram un mesaj de adio înainte să recurgă la gestul extrem, mesaj în care mărturiseşte de ce a ales să îşi ia viaţa. 

"(...) Viața mea pur și simplu s-a prăbușit, în timp ce aproape fiecare persoană în care am avut încredere mi-a rupt sufletul meu bucată cu bucată, până am rămas fără nimic. Și genul ăsta de durere a fost prea mare pentru mine. Pentru că, în cele din urmă, nu depresia sau greșelile mele m-au ucis, ci lumea egoistă și dezgustătoare în care trebuia să trăiesc. Cu dragoste, M

Comenteaza