O învățătoare ar fi legat de scaun cu bandă scotch un copil de 8 ani. Inspectoratul Școlar Județean a reacționat

O învățătoare ar fi legat de scaun cu bandă scotch un copil de 8 ani. Inspectoratul Școlar Județean a reacționat
| Foto: digi24

O învățătoare este acuzată ca ar fi legat de scaun cu bandă scotch un băiețel de 8 ani. De asemenea, cadrul didactic mai este acuzat că ar fi tras de urechi mai mulți copii. 

Întâmplarea revoltătoare a avut loc la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Un băiețel de 8 ani care învață în clasa a II-a ar fi fost legat de scaun cu bandă scotch chiar de către învățătoarea de la clasă. De asemenea, potrivit mamei copilului, băiețelul ar fi fost tras și de urechi în aceeași zi, potrivit bistriteanul.ro.

„Vineri am dus băiețelul la școală, iar la 12:00 am mers după el și l-am așteptat la poartă. Avea urechile roșii și umflate și mi-a spus că l-a tras de urechi învățătoarea. Am mers să vorbesc cu învățătoarea și mi-a spus că s-a enervat după ce băiețelul a aruncat cu o bucățică de plastilină după o colegă. Acasă mi-a spus că l-a legat cu bandă scotch de scaun, pentru că se tot ridica în picioare”, a povestit mama copilului pentru sursa citată.

Potrivit mamei copilului învățătoarea ar fi recunoscut în fața sa cele întâmplate, însă în fața directorului unității de învățământ nu a recunoscut. Băiețelul de 8 ani ar avea și tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD), fiind mai greu de gestionat.

Acuzațiile nu se opresc aici, deoarece învățătoarea mai este acuzată de un alt părinte care are copilul în aceeași clasă, că ar mai fi tras și alți copii de urechi în luna septembrie de când a preluat clasa.

Inspectoratul Școlar Județean a reacționat și a anunțat că învățătoarea nu va mai intra la clasă până nu se lămurește situația. Conform inspectorului școlar general, învățătoarea nu este una debutantă, având peste un deceniu experiență în sistem. 

„Doamna va fi în concediu fără plată până se stabilește exact ce a fost acolo. O să vină un înlocuitor. E neplăcut pentru toată lumea, doamna nu o să mai fie la clasă”, spune inspectorul școlar general Cristian Nicula. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza