Foto O șoferiță beată a spulberat 7 muncitori pe o șosea. 4 au murit pe loc

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc joi spre vineri noaptea pe străzile Iaşului, în jurul orei 1. O șoferiță de 38 de ani, care conducea băută un Alfa Romeo, a spulberat 7 muncitori. 4 au murit pe loc, iar alți trei sunt în stare gravă, în spital. 

Şoferița unui autoturism a pierdut controlul volanului în curba de după Petru Poni spre AMRS, a lovit o clădire şi a intrat în plin într-o autoutilitară staţionată pe dreapta lângă care se aflau șapte muncitori, transmite ziaruldeiasi.ro.

În urma coliziunii au rezultat opt victime, în cazul a patru dintre acestea fiind declarat decesul. În autoturismul Alfa Romeo se afla o femeie de 38 de ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost testată cu aparatul Drager, reieșind o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Martorii de la fața locului au precizat că femeia conducea cu viteză foarte mare. Aceasta ar fi făcut inclusiv drifturi, mai spun martorii accidentului, lucru care va fi verificat de către polițiștii de la Biroul Rutier Iași. Accidentul șocant a fost filmat de către o cameră de supraveghere din zonă, înregistrarea urmând să ajungă în posesia polițiștilor.

Cei șapte muncitori lucrau la asfaltarea marginilor unui canal pătrat. Aceștia au săpat pe lângă marginea canalului, iar în momentul în care au fost loviți de către autoturismul în viteză, aceștia puneau smoală, urmând să aștearnă un strat de asfalt.

Polițiștii urmează să cerceteze dacă muncitorii au semnalizat din timp lucrarea de pe șosea, iar șoferița riscă ani grei de închisoare. 

Comenteaza