O tânără a murit după ce a căzut într-o prăpastie în Masivul Bucegi

O tânără a murit după ce a căzut într-o prăpastie în Masivul Bucegi
| Foto: https://www.facebook.com/salvamontprahova.ro

O tânără în vârstă de 24 de ani a murit, sâmbătă, după ce a căzut aproximativ 200 de metri într-o prăpastie din Masivul Bucegi. 

”Din păcate, o nouă tragedie s-a petrecut în această după-amiază, în Bucegi. O tânără de 24 ani a căzut aprox. 200m din Brana Mare a Caraimanului.

O echipă de 12 salvatori montani, aparținând Salvamont Prahova și Salvamont Bușteni, a intervenit pentru recuperarea trupului victimei”, a transmis Salvamont Prahova, alături de condoleanțele transmise familiei tinerei decedate. 

Tânăra s-ar fi împiedicat şi aşa căzut în gol 200 de metri după ce şi-a pierdut echilibrul. Cei trei însoţitori ai săi, prietenul ei şi alte două persoane, nu au mai putut face nimic pentru a o ajuta înainte de a cădea. 

Prietenul femeii, aflat în stare de şoc, a fost coborât de pe munte şi predat unui echipaj medical de la Serviciul de ambulanţă.

Zona unde turista şi-a pierdut viaţa este Brâna Caraimanului, pe traseul care duce de la Crucea Caraiman spre cabana Caraiman. Montaniarzii spun că și când e ploaie este risc de alunecare acolo, darămite toamna când pot fi şi porţiuni în care să se formeze gheaţă.

 

Comenteaza