„Oxicodona este viața noastră", mesajul cu care se lăuda pe internet şoferul drogat care a ucis doi tineri

„Oxicodona este viața noastră", mesajul cu care se lăuda pe internet şoferul drogat care a ucis doi tineri
| Foto: Captura video G4media - Momentul în care polițistul din 2 Mai îl testează pe Vlad Pascu cu alcooltestul, după care îl lasă liber

Printre primele declaraţii pe care le-a făcut avocata tânărului care a ucis 2 oameni în staţiunea 2 Mai, iar apoi a fugit de la locul faptei, a spus că acesta nu era consumator de droguri. În corpul clientului său au fost depistate însă cocaină, amfetamină și metamfetamină. 

Dacă nu era suficient ceea ce s-a aflat despre cazul tânărului care era drogat şi a ucis 2 oameni, fugind de la locul faptei, noile imagini apărute au scandalizat şi mai mult opinia publică, mai ales că avocata lui Matei-Vlad Pascu a spus că acesta nu era consumator de droguri.

Vlad Pascu se află alături de o fată, don vocile lor se remarcă faptul că ar fi consumat droguri, iar acesta declară că are bani din afacerile sale, câţi nu vor avea mulţi români. Tânăra care este cu Vlad Pascu în clipul apărut pe Reddit spune: „Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani...“, a transmis dcnews.ro

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a recunoscut faptul că Matei-Vlad Pascu a fost oprit de poliţişti cu doar o oră înainte de producerea accidentului, după ce în mașina sa au fost găsite droguri. Însă polițiștii l-au lăsat liber, fără să-l testeze să vadă dacă acesta a consumat droguri, iar la câteva zeci de minute i-a ucis pe cei doi studenți.

Ce este Oxicodona, substanţa despre care vorbesc Vlad Pascu şi tânăra din videoclip 

Oxicodona este un medicament opioid folosit pentru a trata durerea moderată până la severă. Acesta aparține clasei de medicamente cunoscute sub numele de analgezice opioide, care acționează asupra receptorilor opioidi din creier și măduva spinării pentru a reduce senzația de durere. Oxicodona poate fi utilizată pe termen scurt sau pe termen lung pentru gestionarea durerii asociate cu afecțiuni cum ar fi traumatismele, artrita, cancerul sau alte probleme medicale severe.

Oxicodona este comercializată în farmacii sau farmacii în forma sa generică ca oxicodonă sau sub denumirile comerciale de Oxycontin, Percocet sau Endocodil, vândută numai pe bază de prescripție medicală și pe prezentare a rețetei.

Comenteaza