Panică într-un spital TBC, după ce o parte din acoperiș s-a prăbușit. Zeci de pacienți evacuați

Panică într-un spital TBC, după ce o parte din acoperiș s-a prăbușit. Zeci de pacienți evacuați
| Foto: expressdebanat.ro

Acoperișul unui sanatoriu în care erau tratați pacienți cu TBC s-a prăbușit. Zeci de pacienți au fost mutați la alte unități medicale pentru că imobilul nu mai prezintă siguranță.

O parte din acoperișul clădirii în care funcționează secția externă a Spitalului Orășenesc Oravița, județul Caraș-Severin, în care sunt tratați pacienții cu tuberculoză, s-a prăbușit. În clădire erau internate circa 60 de persoane, care au fost evacuate în urma incidentului.

„Două echipaje pentru transport victime multiple (ATPVM) au fost alocate astăzi pentru a sprijini acțiunea de transfer a pacienților internați la sanatoriul Marila. Acțiunea se desfășoară în mod preventiv, urmare a prăbușirii unei părți din acoperișul spitalului. Echipajele sunt solicitate pentru a sprijini transferul a 27 de persoane la spitalul din Oravița. Celelalte persoane vor fi transferate cu mijloace ale Primăriei Oravița. Nu sunt persoane rănite”, informează reprezentanții ISU „Semenic”, potrivit Expressdebanat.ro.
 
Celelalte persoane vor fi transferate cu mijloace ale Primăriei. În urma incidentului, nu sunt persoane rănite, au precizat reprezentanţii ISU.

 

Comenteaza