Părţi dintr-un cadavru uman, găsite în Mureş. Ar putea fi fetiţa de 7 ani care era de negăsit din vacanţa de 1 Mai, când o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat în râu

Părţi dintr-un cadavru uman, găsite în Mureş. Ar putea fi fetiţa de 7 ani care era de negăsit din vacanţa de 1 Mai, când o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat în râu

Pompierii au scos din apă părţi dintr-un cadavru care se pare că ar fi al fetiței înecate alături de alte trei persoane la în râul Mureş, în 30 aprilie.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a anunțat faptul că “la data de 16 august, în jurul orei 18.43, polițiștii Secției 2 Rurală Arad au fost sesizați despre prezența unui cadavru, la malul unei insule din râul Mureș, între localitățile Șeitin și Nădlac. Cadavrul, în stare avansată de putrefacție, urmează a fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii profilului genetic, în vederea identificării”.

Potrivit informațiilor aradon.ro, ar fi vorba despre fetița de 7 ani care s-a înecat alături de alte trei persoane, respectiv doi bărbați și un alt copil. Se pare că trupul neînsuflețit al fetiței ar fi fost observat de un pescar aflat pe malul Mureșului, pescar care a alertat autoritățile.

Neoficial, se pare că mama fetiței înecate ar fi recunoscut hainele în care era îmbrăcată cea mică. Totuși, autoritățile evită, pentru moment, să confirme dacă e vorba sau nu de copila dispărută în seara de 30 aprilie, preferând să aștepte rezultatele autopsiei.

În 30 aprilie, o barcă în care se aflau 12 oameni s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Opt oameni au ieşit atunci singuri din apă, iar un copil de trei ani a fost resuscitat. În ciuda eforturilor, micuţul nu a putut fi salvat.

La cinci zile de la accident, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, iubitul femeii care l-a pierdut pe copilaşul de 3 ani. După alte două zile, a fost scos din apă, în apropiere de Igriş, şi cadavrul unui alt adult, tatăl copiilor de 7 şi 10 ani, care au dispărut în apele râului. Trupul neînsufleţit al băieţelului de 10 ani a fost găsit după 8 zile de căutări, lângă Mako, în Ungaria. Fetiţa de 7 ani era de negăsit.

CITEŞTE ŞI: TRAGEDIE de 1 Mai: O barcă cu 12 oameni s-a răsturnat în Mureş. Un copil de 3 ani a MURIT, iar alţi doi minori şi doi adulţi sunt daţi dispăruţi / Bărbatul care conducea barca era băut

Comenteaza