Poliţist în uniformă, la vândut de COCAINĂ. IPJ susține că era dat afară de... o zi. Sindicatul Europol scrie că nici vorbă

Poliţist în uniformă, la vândut de COCAINĂ. IPJ susține că era dat afară de... o zi. Sindicatul Europol scrie că nici vorbă
| Foto: Sindicatul Europol Facebook

Cine să mai aibă încredere în poliţie, armată, medici, preşedinte? Politicienii îşi pierd treptat statutul de cei mai puţini credibili în societate, deoarece în urma evenimentelor recente Poliţia urcă pe primul loc. 

De la femei care nasc pe trotuar în faţa unui spital, sau gravide lăsate să moară în spital urlând de durere, la poliţişti care acoperă copiii drogaţi ai nu ştiu cui care au ucis oameni, la bombe cu gaz GPL din staţii care nu aveau autorizaţii de distribuire, la foşti şefi din DIICOT care se urcă băuţi la volan şi ucid oameni, drone ruseşti căzute la Dunăre şi cetăţeni minţiţi, sau adolescenţi sociopaţi care ucid cu sânge rece, românii parcă le-au văzut pe toate. Dar mai încap.

De data aceasta Poliţia Română mai coboară peste 10 trepte la capitolul credibilitate. Un poliţist din Braşov a fost prins, joi, în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină. IPJ Brașov anunță că polițistul-traficant era dat afară de... o zi. Omul a fost prins, joi, în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină. Sindicatul Europol scrie pe Facebook că bărbatul „încă polițist” vindea cocaină în timp ce purta uniformă. 

Potrivit informaţiilor digi24.ro, poliţistul care lucra la Ordine Publică, la Secția 5 din Brașov, era cercetat disciplinar de șefi în mai mlte cazuri. Acesta ar fi avut rolul de dealer și ar fi condus uneori fără permis, lipsea de la serviciu. Bărbatul a fost reținut adstăzi și va fi propus pentru arestare preventivă.

IPJ Braşov a ieşit repede să liniştească cetăţenii că „cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul I.P.J. BRAŞOV”. „De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului. Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a mai transmis IPJ Braşov.

După ce informaţia cu poliţistul-traficant a apărut în spațiul public a reacționat și sindicatul Europol, care scrie pe Facebook că bărbatul „încă polițist” vindea cocaină în timp ce purta uniformă.

"Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară.

Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile dintr-un cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro.

Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale. Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?!", scrie Europolromania pe Facebook

Comenteaza