Poliţiştii ar fi găsit în camera de hotel în care a murit Whitney Houston pastile, dar nu şi droguri

Poliţiştii ar fi găsit în camera de hotel în care a murit Whitney Houston pastile, dar nu şi droguri
Poliţiştii ar fi găsit în camera de hotel în care a fost descoperită moartă Whitney Houston pastile eliberabile doar pe bază de reţetă medicală, însă nu au găsit droguri şi alcool, cauzele morţii cântăreţei fiind încă necunoscute, potrivit tmz.com.

În camera de hotel în care Whitney Houston a murit, sâmbătă, nu au fost găsite droguri, însă au fost descoperite mai multe flacoane cu medicamente care pot fi eliberate numai pe bază de reţetă medicală.

Potrivit unor surse citate de tmz.com, este posibil să existe o legătură între pastilele descoperite în camera de hotel, ce ar fi fost luate de Whitney Houston, şi un eventual deces prin înecare al cântăreţei, care, se pare, a fost descoperită decedată în cada din baia camerei.

Sursele citate de tmz.com au precizat, însă, că, la sosirea poliţiei, trupul cântăreţei fusese deja mutat din cada de baie, urmând ca în urma autopsiei să se determine cauzele decesului.

În prezent, poliţia încă cercetează camera de hotel în care a fost găsită moartă cântăreaţa. Poliţiştii au găsit mai multe flacoane cu pastile diverse. Pe de altă parte, nu există niciun motiv să se considere că Whitney ar fi consumat alcool în camera în care a fost găsită moartă.

Trupul neînsufleţit al lui Whitney Houston a fost dus la morgă pentru autopsie, care va stabili cauza decesului.

TMZ mai susţine că fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a avut o altercaţie cu poliţiştii sosiţi pentru a constata decesul mamei sale, din cauză că nu i-ar fi permis accesul în camera de hotel. Bobbi Kristina ar fi sosit la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, unde a fost găsită moartă mama sa, la câteva ore după decesul acesteia. În momentul în care poliţia nu i-a permis accesul în cameră, Bobbi Kristina, în vârstă de 18 ani, ar fi început să ţipe, să blesteme şi să ceară insistent să-şi vadă mama. În cele din urmă, tânăra a decis să părăsească hotelul.

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al artistei, citat de Reuters.

Cauza decesului nu a fost deocamdată făcută publică. Deşi oficialităţile spun că decesul cântăreţei nu pare a avea "cauze criminale", o anchetă a fost deschisă.

 

Etichete
Comenteaza