Șocant! Pedagog înjunghiat în spate de o elevă de 16 ani. Adolescenta s-a năpustit asupra lui în biroul directorului școlii

Șocant! Pedagog înjunghiat în spate de o elevă de 16 ani. Adolescenta s-a năpustit asupra lui în biroul directorului școlii
| Foto: arhivă

Teribilul incident a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, într-un liceu din municipiul Oradea, agresoarea fiind o fată de 16 ani.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani, pedagog la un liceu din Oradea, a fost înjunghiat de eleva de 16 ani în biroul directorului adjunct al școlii, unde adolescenta a fost chemată împreună cu mama sa pentru că avea „probleme de comportament”.

Mai exact, eleva a fost chemată la şcoală cu părinţii pentru că a fost surprinsă de către pedagogul supraveghetor cu un băiat, noaptea trecută, în internat. 

„A fost găsită în cameră cu un băiat, noaptea la stingere, iar pedagogul i-a atras atenția că nu este normal și firesc. Și de acolo a pornit totul. Nu era de dat afară din internat, ci pur și simplu doar de atras atenția asupra unui fapt. Și astfel a reacționat copilul”, a declarat pentru Bihon.ro directoarea colegiului, declarându-se șocată de întreaga poveste.

Potrivit acesteia, tânăra le-ar fi declarat polițiștilor că a adus cuțitul de acasă, din localitatea din care este ea.

Eleva a intrat în birou cu cuțitul ascuns în bluză, iar la un moment dat a atacat, de față cu mama ei și cu directoarea școlii, spun surse ale Bihoreanul.ro.

La ora transmiterii acestei ştiri, fata se afla în custodia poliţiştilor de investigaţii criminale bihoreni.

Pedagogul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat.

Comenteaza