Tragedie într-o unitate militară din România: Tânăr de 23 de ani găsit mort, împușcat în inimă

Tragedie într-o unitate militară din România: Tânăr de 23 de ani găsit mort, împușcat în inimă
| Foto: mediafax

O tragică descoperire a zguduit comunitatea militară din București, sâmbătă, când un tânăr maistru militar în vârstă de doar 23 de ani, Mănoiu Robert Andrei, a fost găsit decedat la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației.

Evenimentul a fost raportat de autoritățile militare, stârnind întrebări și îngrijorare în rândul colegilor și familiilor acestuia.

Potrivit Ministerului Apărării, Mănoiu Robert Andrei, care era încadrat la Baza 89, a fost descoperit mort în dimineața zilei de 9 septembrie, în apropierea terenului de sport al unității.

Tragedia a fost cu atât mai șocantă, cu cât militarul avea o plagă împușcată în dreptul inimii.

Imediat după descoperirea acestui incident tragic, serviciul de urgență 112 a fost alertat, iar o echipă SMURD a ajuns la locul incidentului.

Cu toate eforturile depuse, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul tânărului militar.

Mănoiu Robert Andrei se alăturase unității militare în anul 2020 și avea un viitor promițător în armată. El nu era căsătorit și nu participase la misiuni în afara teritoriului național.

Ultima sa evaluare psihologică avusese loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar.

Această tragedie lasă o rană adâncă în comunitatea militară și în rândul celor care l-au cunoscut pe tânărul maistru militar.

Autoritățile au început o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale decesului său, iar familia și prietenii îndoliate își exprimă regretul profund pentru această pierdere tragică, potrivit antena3.ro.

Comenteaza