Ultima conversaţie şi ultima postare pe Facebook a mamei sinucigașe înainte să se arunce de pe un bloc cu 10 etaje cu cei doi copii

Ultima conversaţie şi ultima postare pe Facebook a mamei sinucigașe înainte să se arunce de pe un bloc cu 10 etaje cu cei doi copii
| Foto: https://www.oradesibiu.ro/

Deși pe Facebook părea împlinită din toate punctele de vedere, femeia divorțase de tatăl copiilor. A cunoscut pe altcineva, a intrat într-o altă relație, însă lucrurile nu au mers, așa că a decis să se întoarcă la tatăl copiilor. Aceasta e povestea pe scurt de dinaintea tragediei care a urmat. 

Frumoasa timişoreancă ce şi-a luat viaţa a postat pe Facebook înainte de a-şi omorâ copiii un mesaj motivaţional. ”Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima”, a scris Iulia pe Facebook. Iar apoi, o zi care părea să fie cât se poate de normală s-a transformat în ultima zi din viaţa a trei suflete. 

Femeia şi-a trezit copiii, i-a îmbrăcat, le-a pus pachețelul și urma să se îndrepte către grădiniță. Nu au mai ajuns cu bine la destinație, ci la un bloc de 10 etaje. Aceasta nu avea cartelă și nici cheie de la acoperișul blocului, însă a reușit să pătrundă acolo și să se arunce în gol cu cei doi copilași, potrivit spynews.ro.

Locatara blocului din Timișoara a dezvăluit ce au vorbit cele două, doar cu câteva clipe înainte de a-și lua viața. Discuția a avut loc chiar înainte ca femeia să se arunce de pe acoperiș. Ea a fost cea care i-a deschis ușa, înainte de a face gestul exagerat. 

Iulia avea nevoie de un mod prin care să poată intra în blocul de zece etaje, așa că a sunat la interfon. O doamnă în vârstă i-a deschis, după ce ar fi mințit-o că și-a uitat cartela de acces. Femeia a întrebat-o unde dorește să ajungă, iar sinucigașa i-a spus că vrea să ajungă la un etaj de mai sus. 

Conversația cu femeia care i-a deschis ușa au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus mama sinucigașă, înainte de a se arunca, împreună cu cei doi copii, de la etaj.

Comenteaza