Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu o mașină într-un stâlp

Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu o mașină într-un stâlp

Un adolescent în vârstă de 15 ani și-a pierdut viața după ce s-a urcat la volanul unei mașini și, ulterior, s-a izbint de un stâlp aflat pe marginea drumului.

Tragicul incident s-a produs vineri pe DC156, satul Budişteni, județul Buzău. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în autoturism se mai afla un tânăr de 18 ani care a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că un autoturism condus pe direcţia Costeşti către Smeeni a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu decesul tânărului care s-ar fi aflat la volanul maşinii, în vârstă de 15 ani, din Costeşti, dar şi cu rănirea unui al ocupant, de 18 ani, din aceeaşi localitate. Persoana rănită a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale", informează IPJ Buzău, conform Agerpres.

Autoturismul în care se aflau cei doi tineri implicaţi în evenimentul rutier ar fi fost sustras din faţa unei locuinţe.

"Totodată, din primele cercetări efectuate de către poliţişti a reieşit că, cei doi tineri ar fi sustras autoturismul, care se afla parcat în faţa unui imobil, din localitatea Costeşti. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul", a transmis IPJ Buzău. 

loading...
Comenteaza