Un bărbat a murit în apartament, intoxicat, după ce a încălzit casa cu focul de la aragaz

Un bărbat a murit în apartament, intoxicat, după ce a încălzit casa cu focul de la aragaz

Frigul din Timişoara face prima victimă. Un bărbat a fost găsit decedat în casă, iar fiica lui în stare de inconştienţă, după ce s-au intoxicat. Aceştia porniseră aragazul pentru a se încălzi. 

Un bărbat a fost găsit decedat în locuinţa sa din Timişoara, iar fiica acestuia, în stare de  inconştientă. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi locuiau într-un imobil racordat la sistemul centralizat de încălzire şi pentru că la Timişoara a fost oprită furnizarea de agent termic, cei doi au pornit aragazul pentru a se încălzi şi s-au intoxicat cu gaze. 

"În jurul orei 21.15, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că intr-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara a fost găsit decedat un bărbat, de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani, a fost gasită în stare de inconştienţă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constat că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiş, în noaptea de miercuri spre joi, citat de adevarul.ro. 

Marţi, la prânz, a fost oprită furnizarea gazului către Colterm în Timişoara din cauza datoriilor pe care compania de termoficare le are la E.ON. Peste 50.000 de abonaţi Colterm sunt afectaţi de această situaţie, printre aceştia se numără şcoli şi spitale.

Comenteaza