Un film cu Dracula, produs de un român, lansat de Halloween în SUA VIDEO

Un film cu Dracula, produs de un român, lansat de Halloween în SUA VIDEO
Filmul "The Impaler – În cautarea lui Dracula", cu românca Diana Busuioc în distribuţie, a câştigat premiul pentru regie la “Suncreen Film Festival” şi va rula pe marile ecrane din SUA din 31 noiembrie. Filmul este produs de omul de afaceri român Daniel Anghelcev, după un scenariu scris de Diana Busuioc.

Filmul prezintă prăpastia dintre două lumi şi culturi, anume superficialitatea unor tineri americani, pentru care istoria României se reduce la Dracula şi vampiri, superficialitate care se loveşte de Veronica (Diana Busuioc), o prezenţă spectrală, care încearcă să păstreze neîntinată memoria Domnitorului Vlad Tepes, în ciuda ironiilor şi a batjocurei tinerilor.

Foarte rapid, grupul celor şapte va afla ca această călătorie a fost plănuită demult şi are un scop foarte bine ascuns şi că Veronica este mai mult decât castelana singuratică şi loială a lui Vlad Ţepes.

Filmul va putea fi vizionat în Bucureşti la Cinema City Cotroceni şi în Cluj-Napoca la Cinema City Polus. Filmul este primit bine de fanii genului "Thriller Psihologic" şi "Horror", iar criticii americani au doar cuvinte de lauda.

"The Impaler" va avea premiera oficiala în 24 octombrie, la festivalul Bram Stoker din Anglia, reprezentand filmul oficial "Dracula" al anului şi în 31 octombrie, în Statele Unite.

Criticii si producatorii de film romani spun ca nu au auzit de aceasta productie ori de actrita si il catalogheaza ca fiind un film de mana a doua.

Pe coloana sonoră a filmului apare și una din piesele formației clujene Altar.

Comenteaza