Un tânăr de 20 de ani a fost ucis, iar un altul de 19 ani este în stare critică, după ce au fost injunghiati la un majorat

Un tânăr de 20 de ani a fost ucis, iar un altul de 19 ani este în stare critică, după ce au fost injunghiati la un majorat

O petrecere de majorat s-a transformat într-o tragedie, după ce între mai mulți invitaţi a izbucnit un conflict, în urma căruia un tânăr a fost ucis, iar altul se zbate între viață și moarte la spital.

Un scandal iscat la un majorat între câțiva invitați s-a terminat cu înjunghierea a doi tineri, dintre care unul a murit pe loc. Petrecerea a avut loc în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică în localităţea ieșeană Lunca Cetăţuii.

Tânărul care și-a pierdut viața avea 20 de ani și a fost înjunghiat în spate. Rănile au fost atat de puternice încât i-au provocat decesul la scurt timp după incident, conform realitatea.net. Cel de-al doilea tânăr înjunghiat are 19 ani și a supraviețuit atacului, însă starea sa este critică. Acesta a fost operat și se află sub supravegherea medicilor. Din informatiile existente, băiatul avea nu mai puțin de 7 plăgi înjunghiate în abdomen. 

Ancheta este în plină desfășurare în acest caz. Principalul suspect ar fi fost deja identificat, iar dacă se dovesdește că el este criminalul, va fi reținut și ulterior arestat preventiv. 

Comenteaza