Un tată a ajuns în arest pentru viol şi agresiune sexuală. Victimele, colege de şcoală ale copilului său

Un tată a ajuns în arest pentru viol şi agresiune sexuală. Victimele, colege de şcoală ale copilului său

Un bărbat din Bucureşti a fost trimis în judecată de procurori pentru viol şi agresiune sexuală, el fiind acuzat că a agresat sexual colegi de şcoală ai copilului său.

Bărbatul, aflat în stare de arest preventiv, a fost trimis în judecată pentru o infracţiune de viol şi patru infracţiuni de agresiune sexuală. Procurorii au documentat cinci astfel de fapte, comise între anii 2018 şi 2021.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că victimele sunt minore, colege de şcoală ai copilului agresorului. Conform datelor din anchetă, violul a avut loc în anul 2019, când bărbatul a obligat o victimă minoră să întreţină cu el sex oral. 
  
Anterior, în anul 2018, în perioada iulie-august, suspectul a încercat să atingă în zonele intime o persoană vătămată minoră pe care a forţat-o să îl atingă în zona organelor genitale. 
 
Conform rechizitoriului, în anul 2020 suspectul a atins în zonele intime o altă persoană vătămată, tot minoră, iar în anul 2021 a comis alte două astfel de fapte. 
 
Dosarul va fi judecat la Judecătoria Sectorului 1.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza