Lăpuşan, PSD: administrația Boc-Apostu a încercat să subordoneze politic destinul Universității Cluj

Lăpuşan, PSD: administrația Boc-Apostu a încercat să subordoneze politic destinul Universității Cluj
Primarul Emil Boc este incapabil să gestioneze situația de la Universitatea Cluj, susţine USL Cluj într-un comunicat de presă. Boc şi ajutorul său Sorin Apostu sunt de vină pentru situaţia de la "U", pentru că ei l-au adus pe fostul finanţator Florian Walter, susţine preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan, într-un comunicat de presă.

"Tragem un semnal de alarmă asupra faptului, că atât actualul primar cât și fostul edil al Clujului, dl. Sorin Apostu sunt răspunzători pentru starea deplorabilă a clubului, aceștia aducându-l pe Florian Walter la Cluj și oferindu-i echipa", spune Lăpuşan. "Nu știm și probabil nu vom ști niciodată care au fost înțelegerile oneroase ale acestei afaceri. Nici până în ziua de astăzi nu știm ce i s-a promis lui Florian Walter de către Emil Boc și Sorin Apostu pentru a-l determina să preia "U" Cluj".

Lăpuşan a găsit şi alţi responsabili, toţi de la PDL, "având în vedere că la conducerea echipei s-au aflat în utlimii ani, membrii marcanți ai PDL Cluj", nominalizând pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Alin Tișe, anterior manager al clubului, Călin Hințea - fost președinte al CA la "U" Cluj, Cosmin Irimieș - fost director executiv al clubului și Dan Lazăr - membru în Consiliul de Administraţie. "Toţi au fost foști consilieri și secretari de stat în cabinetul Boc", spune Lăpuşan.

„Este limpede că administrația Boc-Apostu a încercat să subordoneze politic destinul Universității Cluj. Primarul Emil Boc trebuie să anunțe clar strategia Primăriei Cluj-Napoca, față de Universitatea Cluj, în calitate de acționar al clubului și nu doar informații incomplete sau zvonuri pe care le-a lansat constant în ultimul an", a mai spus Lăpuşan.

Comenteaza