Klaus Johannis, primarul Sibiului, se înscrie în PNL

Klaus Johannis, primarul Sibiului, se înscrie în PNL
Achiziție-supriză pentru PNL: Klaus Johannis, primarul Sibiului, a anunțat că va deveni membru al Partidului Național Liberal.

Klaus Johannis va vorbi despre înscrierea sa în PNL miercuri seara la Realitatea TV, începând cu 21:00, în cadrul emisiunii "Jocuri de putere", moderată de jurnaliștii Rareș Bogdan și Ion M. Ioniță.

Klaus Johannis este primar al Sibiului din anul 2000 și președintele al Forumului Democrat al Germanilor din România.

Anul trecut, Iohannis şi Ponta au discutat despre posibilitatea ca primarul Sibiului să preia un prtofoliu în guvern. El a respins însă această posibilitate.

Johannis a precizat că a discutat cu Victor Ponta "posibilitatea de a lucra în Guvern" şi că s-au "oprit un pic" asupra MAEur, dar "discuţia a mers repede mai departe", întrucât i-a explicat premierului că nu poate pleca imediat după ce sibienii l-au ales.

În octombrie 2009, după căderea Guvernului Boc, Klaus Iohannis a fost propus de PSD, PC, UDMR, PNL şi minorităţi pentru postul de premier, mandatul său urmând să fie formarea un guvern care să gestioneze problemele economice urgente şi să asigure organizarea de alegeri prezidenţiale. În schimb, preşedintele Traian Băsescu l-a preferat pe consilierul BNR Lucian Croitoru.

Citeşte mai multe despre acest subiect AICI.

Etichete
Comenteaza