Social-democraţii îşi vor stabili mâine liderul de la judeţ VIDEO

Social-democraţii îşi vor stabili mâine liderul de la judeţ VIDEO
După ce şi-au ales preşedintele la municipiu, dar şi conducerea organizaţiei de femei, social-democraţii îşi vor stabili mâine liderul de la judeţ. Sarcina nu e deloc grea. E un singur candidat la PSD Cluj: actualul preşedinte Remus Lăpuşan.

Remus Lăpuşan se află în fruntea PSD Cluj din 2010, după ce iniţial a condus organizaţia de tineret a partidului şi apoi a fost preşedintele social-democraţilor din Cluj-Napoca. În mandatul său, filiala clujeană a PSD a reuşit să revină, după opt ani, in conducerea administratiei judetului. La alegerile locale din 2012, PSD a obţinut în judeţul Cluj două funcţii de primar de municipiu şi 18 de comune, un vicepreşedinte de consiliu judeţean, 8 consilieri judeţeni şi peste 200 de consilieri locali. În vreme ce la alegerile parlamentare social democraţii au obţinut două mandate de deputat şi unul de senator.

"O să candidez pentru un nou mandat la organizaţia PSD Cluj. Sunt convins că mă vor susţine colegii pentru că am făcut foarte multe lucruri bune şi o să fac în continuare", a spus Remus Lăpuşan.

Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte va candida cel mai probabil deputatul Cornel Itu, în timp ce Ioan Oleleu va încerca să obţină un nou mandat de secretar general al organizaţiei. La Conferinţa judeţeană a PSD Cluj de maine va participa şi ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova.

 

Comenteaza