PROMO Finul preferat al presedintelui Basescu la "Jocuri de Putere"

PROMO Finul preferat al presedintelui Basescu la
In aceasta seara, de la ora 22.15, primarul Gheorghe Falca raspunde intrebarilor lui Rares Bogdan

Aflati de la primarul Aradului de ce vor sa-l vada procurorii anticoruptie in costum cu dungi si ce secrete este gata sa le dezvaluie pentru a-si salva pielea. Cat de frica ii este de decizia de la Inalta Curte dupa ce a primit achitare la Instanta inferioara dar si cum se simte Opozitia dupa 1 an de la pierderea fraielor puterii, de ce Mihai Razvan Ungureanu ar fi mai bun ca Boc sau Antonescu la Cotroceni si Falca mai bun ca Blaga sau Videanu la Palatul Victoria? Ce a gresit din PDL la guvernare si ce i-a urat Traian Basescu cand au ciocnit sampania dintre ani?

Iar de la ora 23.00 descoperiti de ce s-a transformat presa din caine de paza al democratiei in iepure de lupta al guvernantilor cu Petre Mihai Bacanu si Mircea Toma.

Cum a fost posibil ca, de pe baricada unde luptau sa le introduca in vene emanatilor revolutiei dorinta sacrificiului personal in folosul natiunii, jurnalistii sa devina partasi la sacrificiul natiunii in folosul puterii.

Aflati de la invitatii lui Rares Bogdan cum au ajuns ziaristii sa acopere furturile puterii, atunci cand nu sunt partasi la ele, cui foloseste o presa lacoma, corupta si mereu flamanda, de ce au disparut "dinozaurii hartiei" si ce pericole pandesc un popor ramas fara protectie in fata dorintei de inavutire pe criterii clientelare si de ce Presa romana tinde sa devina din "cainele de paza al democratiei" in presul de sters picioarele Puterii.

Etichete
Comenteaza