POATE IESI ROMANIA DIN UNIUNEA EUROPEANA? - in aceasta seara, la "Jocuri de Putere"

POATE IESI ROMANIA DIN UNIUNEA EUROPEANA? -  in aceasta seara, la
Romanii au crezut ca relatia cu Uniunea Europeana ii va imbogati peste noapte, dar le-a adus, deocamdata, doar noi reguli – concurenta, performanta, transparenta. Inca nu le-au inteles, iar guvernantii, indiferent de culoarea politica, tin sub cheie, la discretia unui grup restrans de initiati, secretul negocierilor de dupa 2000 si a reusitei din 2007.
In aceasta seara, de la ora 22.15, urmariti o editie "Jocuri de Putere" despre castraveti, patrunjel, usturoi, masini germane si strategii si incompetenta romaneasca. Invitatii lui Rares Bogdan sunt profesorul Radu Golban, romanul/germano/elvetian care a descoperit o datorie de 19 miliarde de euro a Germaniei catre urmasii Mioritei, datorie datand din anii 1940 si 2 europarlamentari romani cu experienta la Bruxelles si Strasbourg. 
 
Aflati de la oameni care au cunoscut Occidentul la el acasa, si de atunci realizeaza ca Romania ii deprinde regulile cu doua viteze, incet si foarte incet, de ce creste numarul euroscepticilor, daca avem un plan B referitor la apartenenta la UE, ce am avea de pierdut si de castigat daca am spune adio bogatilor continentului si care sunt sansele ca Germania sa-i trimita lui Mugur Isarescu macar partial cei 18 miliarde de euro. Dar si de ce ne-a recomandat un scotian, premiat al premiului Nobel pentru Economie sa iesim din UE pentru a ne salva....
 

Intr-o lume a incertitudinilor, nu ratati o editie "Jocuri de Putere" despre singura constanta a romanilor: potentialul!

Etichete
Comenteaza