AUGUSTIN BUZURA si DINU SARARU - din cenusa Romaniei, despre crima de a fi patriot. Editie Speciala “Jocuri de Putere”

AUGUSTIN BUZURA si DINU SARARU - din  cenusa Romaniei, despre crima de a fi patriot. Editie Speciala “Jocuri de Putere”
De ce doare Romania? Pe ordinea de zi a natiunii se afla un singur punct, impus de politicieni: legalizarea imposturii. Cine le cere o secunda de decenta achita nota de plata cu sanatatea, umilinta si uneori cu viata.

AUGUSTIN BUZURA, autorul romanelor "Orgolii", "Fetzele tacerii", "Vocile noptii", "Drumul cenusii" si "Recviem pentru nebuni si bestii" si DINU SARARU, autorul romanelor "Niste tarani", "Iarba vantului", "Crima pentru pamant", "Ciocoii noi cu bodyguard" si "Ultimul bal la sarpele rosu"- o carte despre tara lichelelor politice.... vin sa vorbeasca despre Romania si liderii sai, despre natiune, patrie si tradare de neam si tara, despre iubire, traditie si valori reale intr-o tara cotropita de chiar alesii sai.

In aceasta seara, de la ora 22.15, doi dintre cei mai mari scriitori romani ai tuturor timpurilor isi transforma pana in bisturiu, la "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan.

Afla de la Dinu Sararu si Augustin Buzura cum a ajuns Miorita dama de companie a unor insi incapabili sa o iubeasca. Dar si daca mai are Romania destula cenusa incat sa-si coase la glezne o Pasare Phoenix. Dar si de ce nimeni de la puterea de ieri si de azi nu pare a cunoaste versurile magistral asternute de Eminescu in "Ce-ti doresc eu tie dulce Romanie"?

Despre crima de a fi patriot si de a crede in valorile autentic romanesti, numai in aceasta seara, la "Jocuri de Putere", de la ora 22.15 la RealitateaTv cu Rares Bogdan

Etichete
Comenteaza