5 ANI DE CRIZĂ MONDIALĂ. ROMÂNIA – 5 ANI DE CRIZĂ DE NERVI. CE URMEAZĂ? la "Jocuri de putere"

5 ANI DE CRIZĂ MONDIALĂ. ROMÂNIA – 5 ANI DE CRIZĂ DE NERVI. CE URMEAZĂ? la
In urma cu 1800 de zile, in America se prabusea LehmanBrothers, pietele intrau in soc, iar Romania intra in campanie electorala, in acordurile trumfale ale economiei care „duduia”. Nestle si Coca-Cola isi inchideau fabricile din Bucuresti, Kraft Foods si Colgate-Palmolive isi mutau inginerii din Romania, iar Mechel se pregatea sa eutanasieze cinci uzine. Dupa 5 ani de criza suntem mai saraci, mult mai indatorati si excesiv de nefericiti si lipsiti de speranta ca ne-ar putea fi mai bine in viitorul apropiat....

In aceasta seara, de la ora 22.15, ramai la „Jocuri de Putere" pentru a afla de ce dau concurs politicienii Romaniei pentru a baga tara in faliment.

Afla de la invitatii lui Rares Bogdan, analistii economici Florin Citu, Lucian Isar si Bogdan Glavan daca vom fi vreodata martorii „miracolului romanesc", care sunt pietele pe care trebuie sa punem ochii si in ce directii putem merge pentru a ne salva copiii de sintagma „generatie de sacrificiu".

Analiza fara mila si solutii pentru Romania in aceasta seara la „Jocuri de Putere". Urmariti o editie despre CE URMEAZA? Cu Rares Bogdan si invitatii sai, 3 baieti mai destepti decat 75% dintre membrii Cabinetelor Boc, Ungureanu si Ponta.

Etichete
Comenteaza