Sicriul forfetar- de la Pogea la Chitoiu, o istorie a bătăii de joc la adresa poporului român la “Jocuri de Putere”

Sicriul forfetar- de la Pogea la Chitoiu, o istorie a bătăii de joc la adresa poporului român la “Jocuri de Putere”
Acum 4 ani il tintuiau la zidul infamiei pe Emil Boc si urlau impotriva introducerii “sicriului forfetar”, acum, la aproape un an de la castigarea prin alegeri a puterii, guvernantii USL incearca sa dea tuturor intreprinzatorilor lovitura de gratie vazand in “taxa Pogea” o ambulanta bugetara, o salvare de la ineficienta unei guvernari tot mai proaste.

In aceasta seara, de la ora 22.15, ramai la "Jocuri de Putere" pentru a afla de la Rares Bogdan distanta dintre vorba si fapta la politicianul roman si ce taxe si impozite vor fi introduse peste mai putin de 3 luni.

EXCLUSIV: Zece lideri politici care si-au schimbat cu 180 de grade optica in chestiunea impozitului forfetar dupa ce au ajuns la Putere. Vezi cati dintre ei sunt liberali!

De ce vor trage obloanele proprietarii de restaurante, service-uri, cafenele, spalatorii, hoteluri si shaormarii cand vor primi somatie sa achite mii de euro si cat va castiga bugetul din pierderea unei surse de venit dupa ce se vor inchide inca minim 120.000 de firme cate s-au inchis in cele 8luni de functionare a "sicriului forfetar" in guvernarea PDL.

Numai la "Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan, Radu Golban, Lucian Isar, Cristian Muntean si ministrul Maria Grapini

Etichete
Comenteaza