Document exclusiv: Prime de zeci de mii de euro la o companie de stat în faliment - la Jocuri de Putere

Document exclusiv: Prime de zeci de mii de euro la o companie de stat în faliment - la Jocuri de Putere
Statul roman fraudat din interior - dezvaluiri despre cronica unui esec anuntat, o privatizare cu dedicatie se transforma in aceste zile in inceputul unui dosar penal cu elemente de atingere a interesului national.

Cine si cum a aprobat bonusuri pentru "indeplinirea cu succes a criteriilor de performanta generale" la o companie cu pierderi de sute de milioane de euro?
Cine este ministrul sub al carui mandat s-a intamplat acest lucru in urma cu mai putin de 45 de zile veti afla in aceasta seara numai de la "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan, in dialog cu trei analisti economici si jurnalisti de investigatii.

Tot in aceasta seara, un document exclusiv despre o alta afacere in care baieti destepti se bat pentru 20 de milioane de euro dar si cum se pregateste privatizarea de dupa spoliere a uneia dintre cele mai importante companii ce apartine inca statului roman, TAROM.

Urmariti o editie INCENDIARA "Jocuri de Putere" si aflati in avampremiera cine sunt functionarii guvernamentali si politicienii care se pregatesc sa-si bea cafeaua de dimineata in "palatul cu turnulete" a DNA, impreuna cu Laura Codruta Kovesi si la DIICOT, impreuna cu Alina Bica.

Aflati si cine a avut interesul ca procurorul general al Romaniei Tanase Joita sa nu trimita spre Ion Amarie, procurorul sef al PNA, primul dosar al afacerii Rosia Montana. Se intampla exact in urma cu 10 ani, in octombrie 2003!

Numai la "Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan si invitatii sai.

 

Etichete
Comenteaza