Funar reclamă că Vadim vinde steagul lui Avram Iancu VIDEO

Funar reclamă că Vadim vinde steagul lui Avram Iancu VIDEO
Actualul preşedinte al PRM Gheorghe Funar îl acuză pe Corneliu Vadim Tudor, fostul preşedinte al partidului, că vinde steagul de luptă a lui Avram Iancu, pe care l-a primit de la un român în 2008, la manifestările de la Ţebea. Spre bucuria fostului primar al Clujului, licitaţia steagului a fost amânată, aseară, după ce Ministerul Culturii a intervenit pe motiv că institutia vrea să-l aibă în proprietate.

Preţul licitaţiei de aseară pentru steagul care ar fi aparţinut lui Avram Iancu, din timpul Revoluţiei de la 1848, ar fi trebuit să plece de la 10.000 de euro. licitaţia a fost suspendată spun reprezentanţii casei de lictaţii

Preşedinetele PRM susţine că şi el a intervenit pentru ca această licitaţie să fie amânată

"Eu am intervenit la casa de licitaţii pentru a-l retrage de pe lista de licitaţii; este incredibil fostul preşedinte a furat din sediul central al partidului acest steag de luptă al lui Avram Iancu, care a fost dăruit partidului. Nu era al lui, nu era bunul lui pe care să-l vândă", susţine Gheorghe Funar.

Gheorghe Funar susţine că steagul i-a fost dăruit lui Corneliu Vadim Tudor, de către un român din localitatea Baia de Criş, în timpul Manifestărilor Naţionale de la Ţebea, în anul 2008.

Fostul presedinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu a putut fi contactat pentru a comenta situatia.

 

Comenteaza