CRIN ANTONESCU despre "USL merge mai departe" sau IESIREA PNL din GUVERN – la “Jocuri de Putere”

CRIN ANTONESCU despre
Proiectul care i-a tinut pe romani in strada la minus 25 de grade si la 40 de grade plus in numele reformei morale risca sa-l scufunde pe candidatul USL la presedentia Romaniei, deoarece Guvernul se dovedeste incapabil inca sa aseze tara pe drumul bunastarii. Iar cetatenii iarta, dar nu uita!

In aceasta seara, de la ora 22.15, presedintele PNL vine la "Jocuri de Putere" pentru a spune romanilor cum vor reactiona liberalii daca singura solutie a lui Victor Ponta de a carpi visteria este cresterea cotei unice?

Afla de la Crin Antonescu cat il costa corigenta Guvernului jumatate liberal la materia "Romania", cat de mari sunt riscurile ruperii USL in aceasta iarna si de cine se teme cel mai tare in alegerile prezidentiale?

Dar si de ce ar pierde presedintele PNL aderenta electoratului PSD?

Este dispus sa faca un compromis cu Traian Basescu?
Cum ar arata o batalie Presedinte/PrimMinistru: Crin Antonescu/Klaus Johannis versus Victor Ponta/Ioan Rus respectiv Elena Udrea/Traian Basescu.

Cum va reusi sa scape Crin Antonescu de corul adoratorilor platiti cu mirajul unor castiguri personale la Putere in dauna guvernarii si a romanilor ce tamponeaza inconstient chiar si sansa de a castiga pentru prima data un presedinte liberal presedintia Romaniei.

Numai la "Jocuri de Putere", de la ora 22.15 un dialog pentru Romania intre Crin Antonescu si Rares Bogdan.

Etichete
Comenteaza