“BOMBA NUCLEARA” DIN CONSILIUL EUROPEAN, “CROITORIA” FMI si 9 ANI CU BĂSESCU – la “Jocuri de Putere”

“BOMBA NUCLEARA” DIN CONSILIUL EUROPEAN, “CROITORIA” FMI si 9 ANI CU BĂSESCU – la “Jocuri de Putere”
Comisia Europeana sanctioneaza atentatul la libertatea presei si bataia pe dependenta procurorilor cu cartonas galben, in timp ce in Romania reala, cetatenii isi calculeaza salariile si pensiile cu ingrijorare si reproseaza politicienilor ca nu-si tin promisiunile.

In aceasta seara, de la ora 22.15, urmareste "Jocuri de Putere" pentru a afla de la matematicianul si economistul Florian Colceag si de la Cornel Nistorescu, unul dintre jurnalistii care au contribuit la Victoria lui Traian Basescu in 2004, daca un salariu minim de 1000 de lei creste automat puterea de cumparare, de ce nu sustine Mugur Isarescu o asemenea masura si de ce face presiuni FMI pentru majorarea cotei unice de impozitare? Avem sau nu nevoie de acordul cu Fondul? Cum poate obtine Romania bani ieftini din Uniunea Europeana fara "croitoria" FMI?

Este cumva anuntul "pe surse" al cresterii salariului minim o gaselnita menita sa dezamorseze nemultumirea bugetarilor? Ce va scumpi Guvernul pentru a-si putea tine promisiunea?

Cum arata Romania dupa 9 ani cu actualul presedinte?
Ce l-a impiedicat pe Traian Basescu sa materializeze celebrul "sa traiti bine!"

Numai la "Jocuri de Putere", un dialog despre Romania intre Florian Colceag, Cornel Nistorescu si Rares Bogdan de la ora 22.15!

Etichete
Comenteaza