CE FACE USL CU MUNTELE DE AUR? – la “Jocuri de Putere”

CE FACE USL CU MUNTELE DE AUR? – la “Jocuri de Putere”
Romanii cersesc la portile lumii civilizate dreptul lor la firmituri, in timp ce in maruntaiele pamantului stramosesc se afla bogatii care ar asigura viitorul mai multor generatii. Cu ce costuri poate fi insa scos la lumina aurul de la Rosia Montana ? Care sunt riscurile? Cat castiga statul roman? Cum se poate asigura pacea intr-o tara impartita intre cei care-si cer dreptul la munca si cei care-si cer dreptul la aer curat?

Aflati raspunsurile in aceasta seara la "Jocuri de Putere", de la ora 22.15, de la invitatul special al lui Rares Bogdan, presedintele Comisiei parlamentare pentru Rosia Montana, senatorul Darius Valcov, la finalul unei zile in care vom afla raportul Comisiei Speciale, pe care o conduce.

Ce contine licenta de exploatare de la Rosia Montana atat de cumplit incat a trebuit sa fie secretizata?

Reprezinta proiectul din Apuseni testul de rezistenta al USL exact cand alianta de la guvernare este pusa la grea incercare de ambitiile grupurilor de interese din PSD si PNL?

Nu rata in aceasta seara "Jocuri de Putere" pentru a afla ce va face USL cu muntele de aur, dar si cate zile mai rezista impreuna PSD si PNL.

De la 22.15, cu Rares Bogdan!

Etichete
Comenteaza