CHINEZII NE VOR VACUTELE, CUM NE VOM EXPORTA in sfarsit PORCII, NOI CE MAI MANCAM?– la “Jocuri de Putere” cu Daniel Constantin

CHINEZII NE VOR VACUTELE, CUM NE VOM EXPORTA in sfarsit PORCII, NOI CE MAI MANCAM?– la “Jocuri de Putere” cu Daniel Constantin
Romanii se afla in fata celei mai mari provocari de dupa revolutie: sunt fortati sa castige pariul cu agricultura, ca sa poata trimite in tara care a inventat nutritionistii 3 milioane de porci numai buni de muschiuleti si sunculite.

In aceasta seara, de la ora 22.00, ministrul Agriculturii vine la "Jocuri de Putere" pentru un dialog cu Rares Bogdan. Afla de la Daniel Constantin cum va fi in stare Romania sa hraneasca macar o provincie de chinezi daca nu poate face carnati pentru 20 de milioane de romani?

Cu cat se scumpeste mancarea de la anul? Ce se afla in spatele a increngaturilor, cumetriilor si spagilor dar si a descinderilor de la APIA?

Iar de la ora 23.15 participa personal la "Jocuri de Putere" si spune-i lui Rares Bogdan daca vizita chinezilor in Romania are o miza economica pur si simplu sau ne aflam in fata unei mutari strategice pe tabla de sah a intereselor de la Marea Neagra. Sau si una, si alta!

La "Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan, numai la RealitateaTv. Ora 23.15 EXCLUSIV: Femeia care a lasat multinationala pentru a fi dascalita in Apuseni


De la ora 23.15 o vei cunoaste pe tanara care a renuntat la salariul de mii de euro si masina de serviciu asigurate de o companie multinationala ca sa faca naveta pentru a-i invata pe copiii dintr-un sat din creierul Apusenilor limba romana.

Afla de la Mirela Miron ce anume a determinat-o sa evadeze dintr-o Multinationala si o tara tara blestemata pentru a ramane in inchisoarea spirituala descrisa de Ion Luca Caragiale doar pentru a le arata puilor de om lumea lui Mihai Eminescu, Ion Creanga, Tudor Arghezi si Lucian Blaga.

Trimite-i intrebari dascalitei pe jocurideputere@realitatea.net si nu rata o emisiune despre iubire, speranta si dragoste de limba, neam si tara cu 3 zile inainte de Ziua Nationala!

Etichete
Comenteaza