Tribunalul Bucureşti îl repune pe Vadim la şefia PRM, îl detronează pe Funar

Tribunalul Bucureşti îl repune pe Vadim la şefia PRM, îl detronează pe Funar
Corneliu Vadim Tudor îl înlocuieşte pe fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, la şefia PRM, prin decizia Tribunalului Bucureşti. Decizia nu e definitivă.

În 27 iulie în cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia membrii partidului au decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, înregistrându-se doar patru voturi împotrivă şi trei abţineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegaţi prezenţi.

Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales în funcţia de preşedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate.Ulterior relaţia dintre cei doi s-a răcit. "Funar e un pui de şarpe, un pui de şarpe pe care l-am crescut la sân şi-l voi strivi cu călcâiul. Nu ţi-e, mă, ruşine? Te-am făcut senator patru ani şi pe nevastă-ta consilier la Curtea de Conturi şase ani. Când nu am avut ce să vă mai ofer a-ţi muşcat mana care v-a dat o pâine alb", i-a reproşat atunci Corneliu Vadim Tudor lui Gheorghe Funar, potrivit România TV.
"Clujenii m-au ales senator", i-a replicat Gheorghe Funar. "Nu te-a ales nimeni. Funar, o să te mai întâlneşti cu mine şi îţi rup urechile", a continuat Vadim.

"Ce carte ştii tu, mă, că erai contabil, erai socotitor la CAP, numărai cu boabe de porumb. Mă schimbi tu pe mine din funcţie?", a continuat Vadim. "Nu v-am schimbat eu, v-au schimbat membrii de partid. Nu ştiu de ce nu aţi avut curaj să candidaţi la Alba Iulia", i-a dat Funar replica.

Întrebat unde se vede mai departe pe scena politică, Gheorghe Funar nu a apucat să răspundă. "Se vede la Bălăceanca!", a răspuns Vadim în locul lui. Funar a întervenit: "Îi sugerez să scoată biblia de la piept şi să citească o poruncă foarte frumoasă: Iubeşte-ţi aproapele. Îl întreb de ce nu-şi iubeşte aproapele?" ."Tu nu eşti aproapele meu, Funar. Tu ai fost căţeluşul din spatele meu", i-a răspuns Vadim.

 

Comenteaza