PROMO TOATE DRUMURILE DUC LA ALEXANDRIA – “Jocuri de Putere” CU SEFUL POLITIC AL AUTOSTRAZILOR si CUM s-a pagubit Statul ROMAN la CFR

PROMO TOATE DRUMURILE DUC LA ALEXANDRIA – “Jocuri de Putere” CU SEFUL POLITIC AL AUTOSTRAZILOR si CUM s-a pagubit Statul ROMAN la CFR
Distanta cea mai scurta dintre doi baroni este o autostrada. Este primul banc de la instalarea USL la putere, semn ca dupa linistea de cristal in care le-a pierit zambetul ivit acum un an deoarece credeau in maturarea sistemului ticalosit, romanii recurg din nou la ultima forma de rezistenta impotriva marlaniei, UMORUL absolut.

In aceasta seara, de la ora 22.00, seful "Politburo"-ului autostrazilor, Dan Sova, vine la "Jocuri de Putere" si sa ne demonstreze ca deoarece toate exagerarile guvernarii trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus "autostrada lui Dragnea".

Afla de la ministrul Infrastructurii de ce kilometrii care leaga biblioteca vicepremierului de Guvern sunt mai importanti decat cei dintre Sibiu si Valcea, dintre Cluj si Oradea, Iasi si Bacau, Tg.Mures si Brasov sau Craiova si Bucuresti cati baroni raman fara autostrazi si care este adevarul gol-golut despre razboiul lui Relu Fenechiu cu Dan Sova. Urmareste un meci dur promis de realizator, la finalul caruia "nu poate ramane decat adevarul despre autoatrazile cu dedicatie". Trimiteti pe jocurideputere@realitatea.net raspunsurile la intrebarea care macina Romania, "De ce este mai importanta Alexandria decat Iasi, Craiova, RamnicuValcea, Botosani, Galati, Timisoara, Oradea, Tg.Mures, Cluj, Baia Mare sau Oradea?

Iar de la ora 23.00 reamintim romanilor carora li se scumpesc mereu carburantii, cum la Conpet SA, operatorul sistemului national de transport al titeiului, sefii aduceau pana acum un an pe noi culmi teorema care spune ca acolo unde industriasii gestioneaza banii statului, o viata fara un dezmat cu alcool, parfum si ceasuri scumpe trece degeaba dar nu fara a vedea cum a fost pagubit CFR Marfa de baietii destepti ai vagoanelor si locomotivelor din Romania? Dar si de ce si cum ar putea Dana si Adrian Nastase sa il astepte pe MosCraciun in spatiul inchis si rece.


Numai la "Jocuri de Putere", de la ora 22.00 la 24.00!

 

Etichete
Comenteaza