ALEGERI LA CLUJ. "E o culpă comună, dar sunt oameni care trebuie să răspundă"

ALEGERI LA CLUJ.
Agitaţia mare în PNL, după scorul slab obţinut de partid în alegerile europarlamentare.

PNL a obţinut un scor sub media naţională în judeţul Cluj, 13,75%. În municipiul Cluj-Napoca, rezultatul este şi mai slab, sub 10 procente!

Liberalii au obţinut la Cluj cel mai prost rezultat din toate cele 14 judeţe cu preşedinte de Consiliul Judeţean PNL.

"Toţi trebuie să îşi asume acest eşec, de la nivel naţional în jos, până la nivel de judeţ, oraş şi comună", spune Mihai Seplecan, un cunoscut opozant al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

"Nu am făcut încă o analiză completă, dar prima concluzie este că, din nefericire, în judeţ şi în toate municipiile clujene ne situăm sub media naţională. Lumea s-a mobilizat şi a muncit, nu pot să critic pe nimeni. Însă aşa este în politică, atunci când pierzi trebuie să îţi asumi. De aceea, cineva va trebui să răspundă pentru aceste scoruri. E prea devreme să vă spun cine, acum trecem printr-un moment greu şi e nevoie de unitate şi maturitate. Săptămâna viitoare voi putea face o analiză mai directă. Noi avem conducere interimară la judeţ, în momentul în care vor fi alegeri sigur voi candida şi sper să mă susţină în continuare Marius Nicoară. Cert e că a fost un duş rece pentru PNL cu doi ani înainte de alegerile locale şi că mulţi care s-au crezut puternici pe valul USL pot vedea acum unde se află", a mai spus Seplecan.

Comenteaza