Dragnea şi Grindeanu, la masa lui Trump. Ce le-a spus preşedintele ales al SUA

Dragnea şi Grindeanu, la masa lui Trump. Ce le-a spus preşedintele ales al SUA
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de președintele ales al SUA, Donald Trump, cu care a schimbat câteva vorbe.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi seara că a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al SUA, Donald Trump.

''Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump, relatează Mediafax.

I-am transmis preşedintelui dorinţa noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România şi #SUA la un alt nivel. Preşedintele Donald Trump mi-a răspuns: «We will make it happen! Romania is important for us! » A fost un dialog cald şi deschis'', a scris Dragnea pe Facebook, publicând şi câteva fotografii care îl arată dând mâna peste o masă cu Trump şi stând la masă alături de premierul Grindeanu. 

Liviu Dragnea participă la evenimentele de învestire a noului preşedinte SUA.

 

Comenteaza