Clujeanca Gabriela Ciot, numită secretar de stat la Externe

Clujeanca Gabriela Ciot, numită secretar de stat la Externe
Melania-Gabriela Ciot a fost numită miercuri seara în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe (MAE), printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicată în Monitorul Oficial, a informat deputatul clujean Horia Nasra.

Aceasta este conferențiar doctor la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene, dar a absolvit și cursurile Universității din Gent (Belgia), Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

"Succes, Gabi, sunt ferm convins că ne vei reprezenta cu onoare!", a scris deputatul PSD de Cluj, pe pagina sa de Facebook. "Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Este o mare responsabilitate, voi reprezenta cu cinste Clujul!", a răspuns aceasta celor care au felicitat-o, pe rețeaua de socializare. 

Printr-o altă decizie a prim-ministrului, Bogdan Mănoiu a fost eliberat din funcția de secretar de stat la MAE. Tot miercuri, la propunerea vicepremierului Grațiela Gavrilescu, ministru al Mediului, premierul a revocat-o din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Fondului pentru Mediu, pe Georgeta Elisabeta Ionescu, și l-a numit în locul acesteia pe Dorin Corcheș.

Mihai Tudose a dispus și numirea lui Bogdan-Alexandru Moisii în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Externe, în locul Lucreției Tănase.

Comenteaza