USR despre proiectul parlamentarilor PSD:" Un nou OUG 13, doar că într-o variantă mai dură" VIDEO

USR despre proiectul parlamentarilor PSD:
Partidul Uniunea Salvati Romania (USR) considera ca noul proiect de lege este un cadou "pentru Liviu Dragnea si toți corupții din jurul lui."

USR a luat atitudine dupa ce mai multi parlamentari PSD au initiat un proiect de lege prin care se modifica substantial Codurile Penale in sensul reducerii pedepselor pentru infractiuni de coruptie si instituirea unui prag la abuzul in serviciu.

"Noul OUG 13!

Deputatul mitralieră Cătălin Rădulescu și alți 38 de colegi din PSD au depus înainte de Crăciun un proiect cadou pentru Liviu Dragnea și toți corupții din jurul lui. Proiectul este practic un nou OUG 13, doar că într-o variantă mai dură.

Astfel, pragul la abuzul în serviciu a crescut de la 200.000 de lei, cât era în februarie, la 200.000 de euro, iar pedeapsa se reduce la închisoare de la 1 la 5 ani, faţă de la 2 la 7 ani cum e în prezent. Proiectul conține multe alte modificări pe placul corupților: darea și primirea de mită se pedesesc doar dacă sunt "pentru sine, direct", nu și dacă se fac prin intermediar. La fel și traficul de influență.

Anul acesta, facem Revelionul în stradă!", au transmis cei de la USR, pe pagina de Facebook a partidului, unde au postat si un filmulet despre noile modificari dorite de cei 39 de parlamentari PSD care au semnat proiectul.

 

 

Etichete
Comenteaza