"Nealinierea" se plăteşte, în PDL. Hărdău, somat să renunţe la şefia Comisiei de Educaţie din Senat

PDL s-a supărat pe senatorul clujean Mihail Hărdău, care a aplaudat decizia Curtea Constituţională, referitoare la Legea Educaţiei.
 PDL îi va cere lui Mihail Hărdău să renunţe la funcţia de şef al Comisiei de Educaţie din Senat, acolo unde se află, încă din mai, în dezbatere, Legea Educaţiei, informează NewsIn. El ar putea fi înlocuit cu Dumitru Oprea, rectorul Universităţii din Iaşi. Hărdău este acuzat de colegii din PDL că ar fi "pactizat cu mafia universitară", opunându-se unor prevederi din Legea educaţiei referitoare la universităţi. Pedeliştii sunt supăraţi şi că Hărdău nu şi-a ascuns satisfacţia faţă de decizia Curţii, el fiind surprins de televiziuni aplaudând după aflarea veştii de la CCR.

Hărdău recunoscuse miercuri, pentru Ziua de Cluj, că este mulţumit de decizia CCR. “Este o decizie în favoarea învăţământului. Eu nu discut politic atunci când vine vorba de Educaţie. Legea Educaţiei nu trebuie făcută pentru un an sau doi şi schimbată de câte ori se schimbă guvernul. Noi oricum lucram pe lege de dimineaţă, de la ora 9:00, înainte să ştim verdictul Curţii", a sus Hărdău.

Etichete
Comenteaza