USL Cluj îşi deschide sediile pentru donaţii către persoanele sinistrate. Vezi ce şi unde poţi dona

USL Cluj îşi deschide sediile pentru donaţii către persoanele sinistrate. Vezi ce şi unde poţi dona
După ce PDL Cluj a anunţat în această dimineaţă că deschide sediul central şi cele două birouri parlamentare din Mănăştur şi Zorilor pentru donaţii destinate persoanelor sinistrate din sudul ţării, USL Cluj anunţă că a decis astăzi să primească donaţii la sediile PSD şi PNL din judeţ.

Centrele de colectare au fost stabilite la sediile celor două formațiuni politice din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Huedin, Florești și Baciu.

"Din fiecare astfel de centru de colectare, ajutoarele se vor preda armatei care va putea să le distribuie în funcție de necesități", arată biroul de presă al USL Cluj.

Apelul USL Cluj urmăreşte în primul rând pentru colectarea de alimente neperisabile, cu termenul de valabilitate de cel puţin şase luni, care pot fi depozitate la temperaturi scăzute - conserve, paste făinoase, făină, ulei, mălai, zahăr, orez, biscuiţi, ciocolată, apă minerală, ceai sau cafea. "De asemenea, sunt foarte utile lopeţile pentru deszăpezire, aparatele de încălzire pe bază de combustibil solid sau lichid - sobe de mici dimensiuni, precum şi generatoarele pentru producerea energiei electrice", arată USL.

Filiala Cluj a PDL a făcut şi ea în această dimineaţă un anunţ similar.

Etichete
Comenteaza