Lăpuşan deschide lista USL la Consiliul Judeţean; iniţial era pe locul doi

Lăpuşan deschide lista USL la Consiliul Judeţean; iniţial era pe locul doi
Scandal aseară la biroul judeţean al PNL: candidaţii la Consiliul Local şi-au schimbat locurile în listă, la cererea preşedintelui PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Până aseară, convenţia în USL era ca la Consiliul Local: liberalii să ocupe locurile impare pe listă - 1, 3, 5, 7, etc, iar PSD - locurile pare. Iniţial deschizător de listă era consilierul judeţean Marius Mânzat (PNL), urmat de Remus Lăpuşan (PSD). Acesta din urmă a reacţionat şi a spus că este sub demnitatea sa să fie pe o poziţie inferioară, în condiţiile în care este preşedintele formaţiunii judeţene a PSD, susţin sursele ziuadecj.ro.

În consecinţă, până la locul 12 locurile între PSD şi PNL s-au inversat: social-democraţii vor ocupa locurile impare pe listă. Decizia a creat nemulţumiri între candidaţii PNL, care au coborât câte un loc. Rămâneţi pe ziuadecj.ro pentru a afla amănunte şi reacţii pe subiect.

UPDATE

"În primul rând sunt co-preşedintele USL Cluj şi în al doilea rând veţi vedea luni la ora 11, când depunem listele la Biroul Electoral Judeţean, care este ordinea pe listă", a spus Lăpuşan pentru ziuadecj.ro.

UPDATE 2

Surse din PSD arată că înţelegerea iniţială cu liberalii era ca Uioreanu să ocupe locul I pe listă, cel care este şi candidatul la Consiliul Judeţean. Dacă acesta refuză, primul loc revine PSD. "Or Uioreanu nu a vrut să intre pe listă, au profitat şi şi-au pus alt om pe listă", au spus sursele pentru ziuadecj.ro.

Comenteaza