15.000 de clujeni anti-Boc

15.000 de clujeni anti-Boc

Social-democraţii clujeni anunţă că au reuşit să strângă 15.000 de semnături din tot judeţul în favoarea “moţiunii populare”, în fapt o moţiune de cenzură pe care PSD intenţionează să o depună în septembrie.

Campania PSD a demarat în urmă cu patru săptămâni şi se va încheia în 31 august. Fără să aibă o ţintă impusă de la centru, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, este convins că până la sfârşitul lunii va reuşi să adune alte 10.000 de semnături. El a precizat că această campanie le-a oferit social-democraţilor clujeni ocazia de a sta de vorbă cu oameni, experienţă care le-a întărit convingerea necesităţii debarcării Guvernului Boc

. “Principalele motive pentru care Guvernul Boc trebuie să plece sunt că dispreţuieşte pensionarii, demonstrând acest lucru prin ultimele încercări de diminuare a pensiilor, măreşte taxele şi impozitele, însă nu ia nicio măsură împotriva clientelei politice a PDL”, a declarat Lăpuşan. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că moţiunea de cenzură va fi depusă doar în momentul în care va fi susţinută prin semnăturile a cel puţin 236 de parlamentari, adică numărul minim de voturi necesar demiterii guvernului.

Comenteaza