A votat candidatul Mișcării Liberale pentru funcția de primar al Clujului, Liviu Alexa: "Vreau un Cluj care să își recâștige statutul de capitală a Transilvaniei" FOTO/VIDEO

A votat candidatul Mișcării Liberale pentru funcția de primar al Clujului, Liviu Alexa:
Liviu Alexa a anunțat că va vota la ora 09:00, dar s-a grăbit și a ajuns la secţia 21, de la Liceul Eugen Pora, la 08:45.

A fost însoțit de Claudia Anastase, ex-PSD, cea care deschide lista Mișcării Liberale la Cluj, și de taximetristul Ioan Pugna, care l-a sprijinit în campania caritabilă pentru ajutarea lui Robi.

"Urăsc clișeele astea, dar vă mulțumesc că ați venit", le-a spus Alexa jurnalistilor. Îmbrăcat lejer, cu cămașă albă, fără cravată, și un sacou de vară albastru deschis, candidatul Mișcării Liberale a continuat: "Am votat cu gândul la copilul meu, Ștefan, care se va naște peste o lună, am votat pentru un Cluj nou și am votat pentru un Cluj care să se debaraseze de mentalitățile comuniste. Vreau un Cluj modern, evoluat, tolerant, un Cluj mai bogat și un Cluj care să își recâștige statutul de capitală a Transilvaniei".

Comenteaza