Video Alin Tișe l-a luat în colimator pe Ciolacu: „Vorbește mai repede decât gândește” / Nici colegii liberali n-au scăpat de critici

Alin Tișe l-a luat în colimator pe Ciolacu: „Vorbește mai repede decât gândește” / Nici colegii liberali n-au scăpat de critici

Liderul forului administrativ județean clujean spune că președintele social-democraților dă semnale că a început deja campania electorală pentru seria de alegeri de anul viitor.

Șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre problemele din PNL, dar care se regăsesc și la colegii de la guvernare.

Din păcate, reprezentanții PNL nu au avut rezultatele scontate la nivel central. Ar trebui ca și la nivel central cei de acolo să aducă un plus de valoare propriului partid. Dar evident că dacă ai incompetenți care ajung pe acolo te miri cum, nu au cum să facă activitatea asta. Să știți că asta nu se întâmplă doar în PNL. Nici cu domnul Ciolacu nu îmi este rușine.

El este în același timp și la putere, dar și în opoziție. Când îi convine critică PNL-ul că a făcut prostii, iar altă dată vorbește de o guvernare prin armonie. Și cei de la PSD se bazează pe administrația locală. Ei au chiar mai mulți primari decât PNL. Diferența dintre noi și ei este că la nivel central PSD-ul este mult mai șmecher, mai oportunist.

Simt momentele în care orice chestiune pe care țara o trăiește, o speculează în scop electoral. Este mai multe decât ipocrizie. El (Marcel Ciolacu – n.red.) este conștient că este într-o situație în care n-ar trebui să fie și că este nedrept profund față de partenerul de coaliție. Dacă am fi în opoziție, critica ar fi normală”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

„Trebuie să fie mai serios dacă va ajunge premier”

„Când tu ești la guvernare, când pretinzi după-amiază că ai dialog direct cu premierul, iar dimineața critici premierul și PNL-ul, îmi dă senzația că a început campania electorală. Nu poți fi în același timp în echipa ta și în echipa adversă. Mai trebuie și puțin caracter și loialitate față de echipă. Asta cred eu, poate ma înșel. De multe ori, domnul Ciolacu dă senzația că vorbește mai repede decât gândește. Adică dimineața vorbește ceva, pe la amiază mai stă să se gândească, iar seara are o altă părere. Sper că, dacă va ajunge prim-ministru, să fie mult mai serios și să respecte ce a promis. Altfel, întreg Guvernul va părea neserios”, a conchis Tișe.

Comenteaza