Video Alin Tișe, tête-à-tête cu Ciolacu și Ciucă. Ce a discutat liderul CJ Cluj cu ultimii doi premieri ai României

Alin Tișe, tête-à-tête cu Ciolacu și Ciucă. Ce a discutat liderul CJ Cluj cu ultimii doi premieri ai României
| Foto: Facebook.com/airportcluj.ro

Liderii celor două partide aflate la guvernare, Marcel Ciolacu, premier și președinte PSD, și Nicolae Ciucă, președinte al Senatului și al PNL, au fost prezenți miercuri, la Cluj, la inaugurarea noului terminal de plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost invitat la ZIUA LIVE, unde a vorbit despre discuțiile pe care le-a avut cu ultimii doi premieri ai României, în urmă cu o zi.

M-am întâlnit ieri cu premierul în funcție, Marcel Ciolacu, cu fostul prim-ministru Nicolae Ciucă. A fost prezent și Victor Ponta, un alt fost premier al României. Ei au fost interesați de proiectele județului. În primul rând, au fost extrem de mulțumiți și impresionați de ceea ce facem noi la Cluj. Le-am și propus ca modelul de la Cluj să-l ducem și în alte părți. Sigur, au zis că n-au cum să ducă un clujean peste tot în România să facă treaba la toate ministerele. Dar au apreciat foarte multe ceea ce noi am reușit aici.

Au mai fost în trecut și la partea de spital, la centură. Discuțiile s-au axat pe aceste priorități. Realmente au fost impresionați de ceea ce a făcut Clujul în ultimii ani și de faptul că este un model. Clujul este considerat Occidentul României. Au spus-o de fiecare dată că dacă am avea în toată România mai multe orașe ca și Cluj-Napoca, atunci țara noastră ar fi mult mai departe. M-am bucurat că am discutat cu amândoi despre proiectele de viitor, iar dânșii doresc să le susțină pe mai departe”, a relatat Alin Tișe.

Nume grele miercuri la Cluj-Napoca

Ziua de miercuri a fost una plină pentru politicienii veniți la Cluj. Au participat la ceremonia de inaugurare a noului terminal de la aeroport, la semnarea contractelor pentru viaductele de pe Autostrada Transilvania și la debutul lucrărilor la metrou. 

Printre invitații de seamă s-au numărat: Marcel Ciolacu - premierul României, Nicolae Ciucă - președintele Senatului, Sorin Grindeanu - ministrul Transporturilor, Marcel Boloș - ministrul Finanțelor, Vasile Dîncu - fost vicepremier și ministru al Apărării, Lucian Bode - vicepreședinte al Camerei Deputaților, Daniel Buda - europarlamentar, Rareș Bogdan - europarlamentar, Dan Motreanu - europarlamentar, Victor Ponta - fost premier și actual consilier al lui Ciolacu, 

Comenteaza