Antonescu: Ponta şi Băsescu compromit România

Antonescu: Ponta şi Băsescu compromit România
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Oradea, că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta compromit România prin sfada continuă, dar spun că el este certăreţ.

Antonescu a spus că, deşi el a fost indicat de multe ori ca fiind certăreţ, "alţii sunt cei care, într-o sfadă continuă, compromit România".

"Nu discut dacă premierul este corupt sau nu, dacă domnul Băsescu va intra sau nu la închisoare. Dar nu se poate ca în văzul întregii lumi să faci aceste lucruri la nesfârşit şi apoi să spui că Antonescu e certăreţ", a adăugat liderul PNL.

"De fapt, domnii Ponta şi Băsescu spun către români: «Proştilor, vă păcălim şi de data asta! Sărim cu paraşuta, ne băgăm la puşcărie din gură, ne facem corupţi din gură şi voi ne daţi voturile pentru că ştim noi să facem politică»", a continuat Antonescu.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat că Traian Băsescu şi Victor Ponta încearcă să arunce în derizoriu campania electorală pentru PE.

Comenteaza