Anunţ crucial al Elenei Udrea despre votul în turul doi

Anunţ crucial al Elenei Udrea despre votul în turul doi
Conducerea PMP s-a reunit vineri după amiază pentru a discuta despre poziţia partidului la votul din turul doi al alegerilor prezidenţiale. În jurul orei 19,00, preşedintele PMP, Elena Udrea a făcut în faţa presei anunţul aşteptat.

 

„Am spus si in zilele trecute ca orice rezultat oricat de mult nu ne-ar placea, daca vine ca urmare a votului romanilor, trebuie sa fie un rezultat pe care il respectam. In turul unu am avut cea mai grea campanie pentru ca, asa cum se vede acum, lupta nu s-a dat intre candidatul PSD si candidatul ACL, batalia a fost pentru ca Elena Udrea să nu ocupe locul trei.

500.000 de oameni care au votat cu mine, in turul unu, vor face diferenta. Cu toate strategia extrem de bine coordonata impotriva mea, tot efortul aceasta a fost pentru ca astazi votantii Elenei Udrea sa nu faca diferenta. Cu toate acestea, votantii mei sunt cei care vor conta in turul doi. Daca acesti oameni au fost atat de rationali incat sa inteleaga ce se intampla cu adevarat, este evident ca vor sti ce să facă in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Daca Klaus Iohannis s-ar fi luptat macar pe jumatate din cat m-am luptat eu, in turul intai cu Victor Ponta, cu siguranta ar fi obtinut mai multe procente. Am intrat in aceasta competitie spunand ca nu vo negocia nimic. Cred ca este arogant sa spui ca nu discuti cu nimeni si ca electoratul celorlalti candidati este obligat sa voteze cu tine.

PMP s-a nascut ca un partid anti USL, este cel mai activ partid de opozitie la PSD, a fost partidul care, desi tanar fiind, a avut cea mai dura si consistenta luptă cu PSD si cu Victor Ponta, de aceea electoratul PMP e cel mai anti PSD si anti Ponta electorat.

De aceea, acest electorat sunt convinsa ca va vota cum ii cer valorile si principiile statului de drept, democratiei, asa cum i-au cerut valorile si principiiile cand m-au votat. Ii rog sa vina la vot. Este o responsabilitate pe care o avem cu totii, nu numai clasa politica, ii rog sa vina sa voteze in 16 noiembrie. Le cunosc orientarea, de aceea le spun ca votul de duminica trebuie sa fie un vot anti Ponta", a declarat Elena Udrea.

 

 

 

 

 

 

Comenteaza