Astăzi se decide calendarul alegerilor din 2024. Rareș Bogdan: „Ne-am întâlnit, am avut o discuţie foarte serioasă, aprofundată”

Astăzi se decide calendarul alegerilor din 2024. Rareș Bogdan: „Ne-am întâlnit, am avut o discuţie foarte serioasă, aprofundată”

Liderii coaliţiei de guvernare PSD - PNL, preşedinţii Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, vor anunţa, miercuri, la ora 19,00, decizia în privinţa organizării alegerilor din acest an, după ce, în cursul aceleiaşi zile, vor avea loc şedinţe separate ale celor două partide pentru a aproba strategia, au anunţat reprezentanţii PNL şi PSD Rareş Bogdan şi Mihai Tudose.

O şedinţă a coaliţiei de guvernare pe tema stabilirii calendarului alegerilor şi a unei eventuale comasări a avut loc, miercuri dimineaţă, la Palatul Victoria.

"Ne-am întâlnit, am avut o discuţie foarte serioasă, aprofundată, începând cu ora 8,00, şi am convenit cu toţii să mergem în faţa partidelor noastre pentru a discuta atât principiile, cât şi un proiect important, dar cu siguranţă veţi afla lucruri pe parcursul zilei de astăzi", a precizat liberalul Rareş Bogdan.

Social-democratul Mihai Tudose a afirmat că, potrivit unei cercetări sociologice, 60% dintre români îşi doresc comasarea alegerilor, fără să facă însă mai multe precizări pe acest subiect.

"Vă dăm în premieră faptul că mai mult de 60% din români doresc comasarea şi o majoritate chiar mai mare îşi doreşte o continuitate a guvernării, o stabilitate şi o coerenţă la guvernare", a susţinut Tudose.

Cei doi reprezentanţi ai partidelor de la guvernare nu au dorit să dea detalii în acest sens, menţionând că mai întâi trebuie să fie discuţii cu colegii de partid.

Comenteaza