Au început mizeriile electorale în bătălia pentru Cluj FOTO

Au început mizeriile electorale în bătălia pentru Cluj FOTO
Deşi campania electorală debutează abia în 10 mai, clujenii au primit în cutiile poştale fluturaşi cu mesaje împotriva lui Alin Tişe.

Alin Tişe, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, este ţinta unui atac al rivalilor politici. Acesta apare pe un fluturaş "electoral", alături de Traian Băsescu şi Elena Udrea, cu mesajul: "Mai vreţi cu ei? Mafia PD-L".

"PDL a făcut din judeţul Cluj primul pe harta corupţiei. Alin Tişe era pe mână cu fostul primar Sorin Apostu şi cu fostul vicepreşedinte Radu Bica, aflaţi în puşcărie pentru corupţie. Apostu şi Bica dădeau spăgile mai departe, la şefii lor pe linie de partid. Dosarul lui Tişe stă încă în sertar la DNA, pentru că este finul lui Emil Boc. Luna trecută, Alin Tişe s-a făcut că vinde 5 din cele 7 case, în valoare de 2 milioane de euro, pe care le avea, ca să nu mai apară în declaraţia de avere", se mai menţionează în fluturaşul portocaliu pe care mulţi clujeni l-au primit în poştă.

Campania electorală va debuta în mod oficial abia în 10 mai.

Potrivit ultimului sondaj de opinie realizat la Cluj, Alin Tişe conduce în cursa pentru preşedinţia CJ cu aproape 60% din totalul voturilor, în timp ce principalul contracandidat, Horea Uioreanu (USL) ar acumula abia 25%.

Contactat de ziuadecj.ro, Alin Tişe este convins că fluturaşul este mâna USL-ului. "Este regretabil că înainte de termen a început campania electorală şi că USL încearcă să câştige alegerile prin aceste atacuri murdare. Am înţeles care este programul electoral al USL, acela de a mă denigra şi a împroşca cu noroi în contracandidaţi. De altfel, în lipsa unor soluţii, tot ceea ce pot face Nicoară şi Uioreanu este ceea ce au şi făcut deja. Îi asigur, însă, că cine seamănă vânt va culege furtună şi dacă aşa înţeleg ei să facă o campanie electorală, vor primi o reacţie pe măsura atacului mârşav la adresa mea", a declarat Tişe.

Comenteaza