Breaking news Aurelia Cristea este candidatul PSD pentru primăria Cluj-Napoca

Aurelia Cristea este candidatul PSD pentru primăria Cluj-Napoca
| Foto: Facebook.com/PSD Cluj

Tot vineri, în cadrul ședinței Consiliului Politic Județean PSD Cluj, a fost validată candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a lui Alexandru Cordoș, secretarul general al filialei județene.

Fosta deputată Aurelia Cristea a fost desemnată, vineri, drept candidata social-democraților clujeni pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Astăzi (vineri - n.red.), 29.03.2024, în cadrul ședinței Consiliului Politic Județean PSD Cluj, a fost validată candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean a domnului Alexandru Cordoș și candidatura doamnei Aurelia Cristea la funcția de primar al municipiului Cluj Napoca”, au transmis reprezentanții PSD Cluj.

În urma discuțiilor avute cu actuala conducere a Organizației Municipale Cluj Napoca și a Organizației Județene Cluj am acceptat propunerea de candidatură pentru funcția de Primar al Municipiului Cluj Napoca. Am convingerea că voi fi susținută de toți membrii și simpatizanții PSD și de cetățenii Clujului care vor aprecia proiectul PSD”, a declarat, în exclusivitate pentru ZIUA de CLUJ, Aurelia Cristea.

Comenteaza